Mina resultat
Visa / Dölj
Loading..
null
För att kunna spela bilspelet och tävla mot Eric Saade måste du först registrera dig via länken "Registrera dig här" uppe i högra hörnet. Fyll i formuläret och godkänn villkoren. När du har bekräftat det svarsmail som skickats ut till den registrerade e-postadressen (du gör det genom att klicka på länken) länkas du till fasterthansaade.se och kan logga in och börja spela (observera att du måste vara inloggad för att kunna spela).

Tävlingen går ut på att du så snabbt som möjligt ska köra tre varv runt isbanan. Det är alltid din snabbaste tid som räknas, och du kan se hur det går för dig i resultatlistan i övre vänstra hörnet. I listan ser du de tre bästa tiderna samt dig egen bästa tid. Det är det "alias" som du valde vid registreringen som kommer att synas i resultatlistan.

Börja spela

För att komma igång och spela så registrera dig och använd sedan följande tangenter för att få bästa möjliga tid.
 
Gas: Pil uppåt eller W
Broms/Backa: Pil neråt eller S
Sväng Vänster: Pil till vänster eller A
Sväng Höger: Pil till höger eller D
Handbroms: Mellanslag
Omstart: R eller Delete

Tävlingen är nu avslutad. Du kan dock fortfarande köra banan om du skulle vilja slå vinnarnas tid.

Opel Sverige ger dig chansen att vinna en välfylld julpåse. Vem lyckas köra fortast runt vår isbana?
Anta utmaningen, tävlingen börjar nu!

Informationen på denna webbplats är avsedd för Opels kunder i Sverige och är inte nödvändigtvis applicerbar i andra länder. Opel reserverar sig för alla eventuella fel och kan ej ställas till svars för avsaknad av information eller felaktig information, och frånsäger sig ansvar för krav eller förluster förorsakade av, men inte avgränsat till, felaktig information.